Gratis verzending vanaf 50 euro! Bezoek onze showroom in den haag

Abonneren op RSS-feed

Waterpijp Onderdelen & Accessoires

Op deze afdeling vind je alles wat je nodig hebt voor je waterpijp naast kooltjes, tabak en slangen. Hier vind je namelijk een ruim assortiment aan kooltjes tangen, tabakskoppen, waterpijp windvangers (zodat je kooltjes niet uitgeblazen kunnen worden), mondstukjes, rubbertjes, schoonmaakborstels en zelfs waterpijp vazen. Maar ook andere gekke accessoires zijn opgenomen in deze webshop. Wat dacht je bijvoorbeeld van LED ijsblokjes die je onderin de vaas kunt leggen voor een schouwspel van gekleurd licht, kolenverhitters of voorgesneden aluminiumfolie waarmee je de tabak van de kooltjes kunt scheiden. Dit en meer vind je op deze afdeling.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25-38 of 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25-38 of 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2